Thom Yorke objavio odbijenu pjesmu za "Spectre"

 Prije nego što jeSam Smith napisao i otpjevao glavnu glazbenu temu James Bonda: Spectre u pregovorima za tu prestižnu ulogu bila je britanska grupa Radiohead. Kako bi njihova izvedba zvučala napokon možete čuti jer je pjevač grupe Thom Yorke objavio pjesmu  na Internetu. 

Iako suradnja nije bila uspješna, članovi grupe su očigledno bili toliko zadovoljni rezultatom da su pjesmu podijelili s obožavateljima preko Soundclouda.

Mnogi obožavatelji agenta 007 nisu bili zadovoljni baladom koju je otpjevao Sam Smith, smatrajući da se ne može mjeriti s prošlim velikim hitovima. Sada kad je i Radioheadova vezija stigla do publike, možda će se neki predomisliti, a možda čak i neće. Pjesmu možete poslušati na poveznici niže. 

U svom tweetu u kojem je najavio objavljivanje pjesme Thom Yorke je napisao: "...Kako se godina približava svome kraju pomislili smo da biste je voljeli čuti. Sretan Božić. Neka sila bude uz vas..."

"Prošle godine su nas pitali da napišemo glazbenu temu za Bondov film Spectre. Da, bili smo. Nije uspjelo, ali je postalo nešto što veoma volimo i što je naše."- napisao je Yorke u opisu uz pjesmu. 

M.M.

...


Izvor: mojtv.hr

Thom Yorke objavio odbijenu pjesmu za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...