Nakon Da Vincijevog koda i Anđela i demona na velika platna stiže još jedan roman Dana Browna - Inferno.

Prvi pogled na "Inferno"

Radnja filma Inferno nastavlja pratiti tumača simbola s Harvarda Roberta Langdona (Tom Hanks). Nakon što se probudi u talijanskoj bolnici pod utjecajem amnezije, Robert započinje surađivati sa Siennom Brooks, doktoricom koja mu pomaže prisjetiti se važnih događaja kako bi pokušao zaustaviti luđaka koji je naumio uništiti čovječanstvo kugom povezanom s Danteovim Infernom.

Prve službene fotografije sa seta filma su konačno objavljene!

Fotografije prikazuju Toma Hanksa kao svima već poznatog Roberta Langdona i Felicity Jones (Zvjezdani ratovi: Rouge one) u ulozi dr. Sienne Brooks. 

Prvi pogled na "Inferno"

Na fotogafijama se pojavljuje i Omar Sy (X-Men: Dani buduće prošlosti) kao Christoph Bruder, Sidse Babett Knudsen kao dr. Elizabeth Sinskey te Irrfan Khan (Jurski svijet) kao Harry Sims. Ipak, među prikazanom glumačkom postavom nedostaje Ben Foster koji navodno glumi glavnog neprijatelja u filmu.

Prvi pogled na "Inferno"

Scenarij za film napisao je David Koepp, a režiju će ponovno preuzeti Ron HowardInferno se trebao naći u kinima krajem ove godine, ali je premijera odgođena pa ćemo treći film o Robetu Langdonu gledati tek u listopadu 2016. godine. 

Prvi pogled na "Inferno"

M.M.

...
Izvor: mojtv.hr Prvi pogled na
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...