Komedija o odrastanju iz 1993. Munjeni i zbunjeni redatelja Richarda Linklatera postala je moderni klasik te ušla u kategoriju pozitivnih filmova o odrastanju koji ostavljaju gorak okus u ustima kao što je i film Američki grafiti Georga Lucasa. Također nas je upoznala sa nekim glumcima koji su kasnije postali velike zvijezde, kao što su Matthew McConaughey i Ben Affleck.

Kao što je to napravio sa 70-ima, redatelj i scenarist Linklater odlučio se prihvatiti i 80-ih u filmu Everybody Wants Some, svojevrsnom "duhovnom" nastavku filma Munjeni i zbunjeni, koji nam se predstavio zabavnim i dirljivim novim trailerom.

"Everybody Wants Some" objavio nostalgičan i zabavan trailer

Radnja filma Everybody Wants Some vrti se oko grupe igrača bejzbola na koledžu i prati ih u njihovim pokušajima snalaženja u samostalnom životu, bez roditeljskog nadzora, prvi put u životu. Koliko nam trailer otkriva, čini se kako ćemo vidjeti i njihove pokušaje igranja bejzbola u nekom trenu između opijanja, drogiranja i raskalašenog života.

Kao i u filmu Munjeni i zbunjeni, već preko trailera otkrivamo šarolike likove, mnogobrojne antidruštvene zgode, psine i sve druge nepodopštine. Među glumačkom ekipom filma su Zoey Deutch, Glen Powell, Tyler Hoechlin, Ryan Guzman i Wyatt Russell, a film se u kinima očekuje sredinom travnja 2016. godine.

M.M.K.

...Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...