Carly Rae Jepsen prepjevat će špicu "Pune kuće"

 Kanadska pjevačica Carly Rae Jepsen na svome Twitter profilu objavila je kako će upravo ona pripremiti uvodnu špicu za obnovljenu seriju o obitelji Tanner. 

Spin off Pune kuće nazvan Fuller House (Punija kuća) sprema se na Netflixu, a kako saznajemo iz tweeta Carly Rae Jepsen uvodna špica će također biti napravljena po uzoru na original Everywhere You Look

"Buck Walker i ja smo zajedno prepjevali glavnu temu za Fuler House i jedva čekam da je čujete! Pogledajte na Netflixu 26. veljače" - poručila je svojim obožavateljima Carly Rae Jepsen. 

Poznate taktove iz originalne serije možete čuti u isječku niže, a kako će zvučati moderna verzija čut ćemo u veljači iduće godine. 

Nova serija zadržala je omiljene likove iz "Pune kuće", samo ponešto starije i u drugačijim okolnostima. 

Premijera 13 novih epizoda "Fuller House" bit će na Netflixu 26. veljače 2016. godine, a pratit ćemo sad odraslu D.J. koja radi kao veterinarka, trudna je i nedavno je izgubila supruga pa sada živi u San Franciscu. Stephanie, koja je sad poznata glazbenica, i samohrana majka Kimmy sa svojom kćeri Ramonom sele se kod D.J. kako bi joj pomogle oko brige za njezina dva sina, J.D.-ja i Maxa, u očekivanju skorog rođenja bebe.

Na male ekrane vratit će se Bob Saget, John Stamos, Candace Cameron Bure, Andrea Barber, Lori Loughlin, Jodie Sweetin i Dave Coulier.

M.M.

...

Carly Rae Jepsen prepjevat će špicu


Carly Rae Jepsen prepjevat će špicu


Izvor: mojtv.hr

Carly Rae Jepsen prepjevat će špicu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...