Forbes je i ove godine objavio top listu preplaćenih glumaca, a Johnny Depp je zauzeo prvo mjesto te je proglašen novim Adamom Sandlerom koji je istu neslavnu titulu osvojio posljednje dvije godine.

Naime, lista je sastavljena na temelju zarade glumaca i usporedbe s njihovim projektima zadnje dvije godine. Forbes je uzeo u obzir posljednja tri filma svih glumaca u kojima su glumili prije lipnja ove godine, isključujući animirane filmove te izdvojio 10 najviše preplaćenih glumaca.

Deep koji je i prošle godine držao visoko drugo mjesto ove se godine popeo na tron što ne čudi budući da su njegovi posljednji filmovi Mortdecai i Uzvišenost, za svaki uloženi dolar zaradili samo 1.20 dolara.

Johnny Depp je najpreplaćeniji glumac 2015. godine

Na drugome mjestu ovogodišnje liste nalazi se Denzel Washington čiji su filmovi postigli zaradu od 6.50 dolara na svaki uloženi dolar. Njegov film Pravednik koji je koštao 55 milijuna dolara, zaradio je na kino blagajnama svega 192.3 milijuna dolara, pa se Washington pokazao kao prilično skupa investicija.

Will Ferrell, kralj ove liste 2009. i 2010. godine smjestio se na treće mjesto zahvaljujući filmu Get Hard i najnovijoj komediji Daddy’s Home koja je svoje otvaranje imala ovaj vikend. Za svaki dolar koji je Ferrellu bio plaćen, njegov je film zaradio 7.20 dolara.

Na ovogodišnjoj listi deset najviše preplaćenih glumaca nalaze se još Will Smith, Christian Bale, Channing Tatum, Brad Pitt, Ben Affleck i Tom Cruise.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Johnny Depp je najpreplaćeniji glumac 2015. godine
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...