Tijekom svoje karijere James Franco je dokazao da je potpuno spreman uključiti se u bilo koji projekt koji ga bar malo zaintrigira. Trenutno se nalazi u potpuno različitim projektima, a najnoviji je remake jednog od najapsurdnijih televizijskih filmova ikad napravljenih - film Udana za opasnost sa Tori Spelling u glavnoj ulozi.

Lifetime stoji iza ovog nedvojbeno neobičnog projekta, a udružili su se sa Sony Pictures Television i Francovom Rabbit Bandini Productions kako bi sve pretočili u stvarnost. Franco se za sada ne očekuje pred kamerama. Njegova uloga jest ona izvršnog producenta, a i napisao je osnovnu priču za remake. Pravi scenarij će zapravo biti scenaristički prvijenac glumice i šminkerice Amber Coney.

James Franco sprema remake filma "Udana za opasnost"

Nova verzija filma Udana za opasnost trebala bi doći nakon 20. godišnjice originalnog filma, koji se prikazivao na NBC-ju 1996. godine. Film je bio namijenjen za filmska platna no na kraju niti jedan kino-distributer nije želio distribuirati film te se ipak prikazao samo na malim ekranima.

Radnja filma bila je usmjerena na Laurel (Spelling), koja se spetlja sa Kevinom (Ivan Sergei). On se u početku čini kao savršen dečko no uskoro se otkriju njegove agresivne sklonosti uhođenja koje su povezane s nečim iz njegove prošlosti.

Za sada nije poznato hoće li Tori Spelling biti dio ovog remakea. Možda u ulozi naslovne majke (originalni naziv: Mother, May I Sleep with Danger).

M.M.K.

...
Izvor: mojtv.hr James Franco sprema remake filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...