Filmska kuća Warner Bros. odlučila je napraviti neke promjene u rasporedu izlaska svojih filmova pa su tako datum izlaska za sada neimenovanog filma o Kralju Arthuru pomaknuli za više od pola godine. Iako je premijera ovoga filma kojega će režirati Guy Ritchie prvo bila zakazana za 22. srpnja 2016. godine, kako za sada stoje stvari film će u kina stići tek 17. veljače 2017. godine.

Iz Warner Brosa. poručuju da su se na ovaj potez odlučili jer im se taj treći vikend u veljači koji pada prije Dana predsjednika do sada pokazao uspješnim, posebno s otvaranjem filma The Lego Movie. Taj vikend zakazane su i premijere drugog nastavka Sonyjevog hita Zločesti dečki i The Maze Runner: The Death Cure kuće 20th Century Fox.

Premijera "Kralja Arthura" odgođena za više od pola godine

Čini se da su čelnici Warner Brosa smatrali da će im ovi filmovi biti manja konkurencija na otvaranju, nego Star Trek Beyond koji je najavio svoju premijeru baš na prvo planirani datum Kralja Arthura.

Za scenarij o jednom od najpoznatijih likova keltske mitologije zaslužan je Joby Harold, a u glavnim ulogama gledat ćemo Charlieja Hunnama, Judea Lawa, Katie McGrath, Erica Banu i Djimona Hounsoua.

Posljednji film o Kralju Arthuru snimljen je 2004. godine, a glavne uloge su imali Clive Owen, Stephen Dillane i Keira Knightley.  

S.V.

...

Premijera


Izvor: mojtv.hr

Premijera
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...