"Deadpool" i 12 dana Božića

Dok neki slave 12 dana Božića, u punom je zamahu i 12 dana Deadpoola, ovogodišnja blagdanska shema 20th Century Foxa kojom promoviraju nadolazeći superherojski film Deadpool, koji u kina stiže 12. veljače 2016. godine.

12 dana Deadpoola svoj će vrhunac doživjeti na sam Božić kada će počastiti svoje obožavatelje najnovijim trailerom. Jedan od darova koji smo imali prilike dobiti je stranica iz scenarija sa komentarima i crtarijama omiljenog anti-heroja.

Stranica koja je objavljena na Twitteru otkriva scenu borbe između Deadpoola (Ryan Reynolds), Colossusa (Andre Tricoteux) i Negosinic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand). Na Deadpoolovu nesreću, tijekom borbe sa Colossusom uspjeva slomiti oba zapešća i gležanj.

Deadpool se temelji na nekonvecionalnom Marvelovom stripovskom anti-heroju, a donosi priču o bivšem Specijalcu koji je postao plaćenik Wadeu Wilsonu, koji nakon neobičnog eksperimenta dobije mogućnost brzog zacijeljenja te uzima alter ego Deadpoola. Naoružan novim sosobnostima i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji mu je uništio život.

M.M.K.

...Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...