Natalie Portman oduševila preobrazbom u Jackie Kennedy

Prošlo je pet godina otkada se scenarij Noaha Oppenheima za biografski film o prvoj dami SAD-a Jackie Kennedy našao na popularnom popisu Black List (listi najboljih scenarija prema kojima tek trebaju biti snimljeni filmovi) do objave prve fotografije iz filma.

Budući da je pet godina prilično dugo razdoblje u nastanku jednog filma, svi su na njega već pomalo zaboravili pa je fotografija koja prikazuje glavnu glumicu Natalie Portman u ulozi naslovne junakinje izazvala val oduševljenja.

Jackie će kronološki pratiti život Jaqueline Kennedy u tjednu nakon neočekivane smrti njezina supruga, a impresivna filmska ekipa radi na njezinoj finalizaciji. Redatelj filma je Pablo Larrain, a uz Portman u glavnim ćemo ulogama gledati Petera Sarsgaarda, Gretu Gerwig i Johna Hurta. Jackie će također ponoviti uspješnu suradnju između Natalie Portman i Darrena Aronofskyja, redatelja Crnog labuda koji je ovaj put radije odlučio za producentsku palicu. 

Treba spomenuti i da je svakom glumcu poseban izazov utjeloviti drugu poznatu osobu jer su očekivanja uvijek velika, što je posebno slučaj kod Jackie koja je 1960-ih godina zaludila cijeli svijet. Portman je probila led i prvom fotografijom u ulozi Jackie oduševila fanove koji smatraju da je impresivna i s nestrpljenjem očekuju nove detalje iz filma.

Film se u kinima očekuje 2017. godine, a uskoro će biti poznat i točan datum.

S.V.

 

...
Izvor: mojtv.hr Natalie Portman oduševila preobrazbom u Jackie Kennedy
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...