Nastavak kultne komedije iz 2003. godine Zločesti Djed Mraz  stići će u kina 23. studenog sljedeće godine. Nakon prvog netipičnog filma o svima poznatom djedici koji je mnoge razočarao svojim ponašanjem, na nastavak se čekalo dosta dugo. 

 

Iako su prve glasine o drugom filmu počele još prije nekoliko godina, početak produkcije je službeno potvrđen tek prije nešto više od mjesec dana, a sada je odlučeno da će film svoju premijeru imati za vrijeme američkog Dana zahvalnosti, jednom od nekoliko perioda u godini kada je posjećenost kinima najveća.

 

"Zločesti Djed Mraz" se vraća sljedećeg Božića

 

Zločestog Djeda Mraza 2 režirat će Mark Waters prema scenariju Johnnyja Rosenthala, Douga Ellina i Shaune Cross. Billy Bob Thornton ponovno će se pojaviti u ulozi djedice, a svoje će uloge reprizirati i Thorntonovi partneri Tony Cox (patuljak Marcus) i Brett Kelly (The Kid). Timu se pridružila Kathy Bates koju ćemo gledati u ulozi Thorntonove majke.

 

Iako nas djedica koji pije alkohol, psuje i pljačka trgovačke centre na prvu možda nije oduševio, film Bad Santa postao je s godinama dio božićne tradicije i jedva čekamo koje nam spačke ovaj kreativni tim priprema za sljedeći Božić. 

S.V.

...Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...