Foto: PR Photos

 Kriminalistički roman Snjegović, kojeg je napisao popularni norveški pisac Jo Nesbø, dolazi na velika platna u režiji Tomasa Alfredsona (Dečko, Dama, Kralj, Špijun).

Adaptacija "Snjegovića" stiže tek 2017. godine Radi se o petom nastavku (od njih devet) o detektivu Harryju Holeu. Radnja spomenutog romana fokusira se na seriju nestanaka žena koja se pojavljuje s prvim padalinama u Oslu. 

U glavnoj ulozi filma se nalazi Michael Fassbender kao detektiv elitne policijske postrojbe. Nakon njegove zabrinutosti zbog ponovnog pojavljivanja misterioznog serijskog ubojice potraži pomoć od genijalnog mladog početnika. Kako bi razmrsio neobični slučaj, detektiv Hole mora povezati 10-ak starih slučajeva koji svi prate sličan obrazac.

Uz Fassbendera u filmu će glumiti i Rebecca Ferguson (Nemoguća misija: Odmetnuti) te Charlotte Gainsbourg (Melankolija, Antikrist).

Film sa snimanjem započinje 18. siječnja nadolazeće godine, a u kinima ćemo ga moći gledati 2017. godine. Snimanje će se u potpunosti odviti na lokacijama u Oslu, Bergenu i okolici gradića Rjukan.

Premijera Snjegovića u SAD-u je zakazana 13. listopada 2017. godine. 

M.M.

...
Izvor: mojtv.hr Adaptacija
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...