Svi znamo da je rat pakao, a ratno novinarstvo bi se moglo opisati kao nešto malo manje napeto, ali puno luđe. Barem se tako čini iz prvog trailera za novu humorističnu dramu Whiskey Tango Foxtrot, sa Tinom Fey u glavnoj ulozi.

Film Whiskey Tango Foxtrot prethodno je bio nazvan The Taliban Shuffle, a donosi istinitu priču o Kim Barker, novinarki koja je krenula na Bliski Istok tijekom jedne vojne operacije.

Sarkastičan i eksplozivan trailer za film "Whiskey Tango Foxtrot"

Pokušavajući pobjeći od rutine svog život kod kuće, Baker otputuje u Afganistan gdje se sprijateljuje sa drugom novinarkom, koju glumi Margot Robbie. Naravno, donosi i neke loše odluke pa se spetlja sa divljim fotografom (Martin Freeman). Ona pokriva ratnu zonu, a nama donosi razne priče o sukobima i miru.

U redateljsku stolicu nakon ovogodišnjeg filma Fokus (u kojem je također glumila Robbie) sjedaju Glenn Ficarra i John Requa, redatelji koji stoje iza filmova slične težine, kao što su Ta luda ljubav i Phillip Morris, volim te. Naklonost prema dramatičnom i humorističnom otkrivaju se u traileru, za što je zaslužan scenarist Robert Carlock. Scenarij za film je napravio prema memoarima Kim Barker.

Osim već spomenutih Fey, Robbie i Freemana, u filmu se također nalaze Billy Bob Thornton i Alfred Molina.Whiskey Tango Foxtrot u kina stiže početkom ožujka 2016. godine.

M.M.K.

...

Sarkastičan i eksplozivan trailer za film


Izvor: mojtv.hr

Sarkastičan i eksplozivan trailer za film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...