Priča o Orlu Eddieju bila je najneočekivanija priča sa Zimskih olimpijskih igara 1988., a sada ta topla priča dolazi ugrijati i naša srca preko filma Eddie the Eagle.

Sa malo iskustva ili znanja, Michael "Eddie" Edwards, zidar iz Cheltenhama u Engleskoj, odlučio je predstavljati svoju zemlju u skijaškim skokovima usprkos velikim naočalama sa debelim staklima koje je nosio, budalastom ponašanju i očitom neiskustvu.

Hugh Jackman glumi izmišljenog trenera koji mu pomaže na putu do Olimpijade u Calgaryju, dok simpatičnog Eddieja glumi Taron Egerton (Kingsman: Tajna služba).

Hugh Jackman pomaže Orlu Eddieju poletjeti!

"Otkad pamtim želim biti Olimpijac.", govori nespretni protagonist u prvom traileru koji danas imate prilike vidjeti, i dodaje: "Samo moram pronaći pravi sport." Suhoparni humor Jackmanovog lika na prvu savjetuje Eddieju da odustane no na kraju ipak pada na njegov šarm i pomaže mu nadvladati prepreke.

Što je lošije odvozio to je popularniji postao te ga je čak i predsjednik Olimpijskog odbora, Frank King, spomenuo u završnoj ceremoniji rekavši: "Na ovim su Igrama neki natjecatelji osvojili zlatno, neki su probili rekorde, a neki su poletjeli kao orlovi."

Eddie the Eagle režira Dexter Fletcher prema scenariju Simona Keltona i Seana Macaulaya. Film će doletjeti u kina krajem veljače 2016. godine.

M.M.K.

...

Hugh Jackman pomaže Orlu Eddieju poletjeti!


Izvor: mojtv.hr

Hugh Jackman pomaže Orlu Eddieju poletjeti!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...