Prošlo je 14 godina otkako su 20th Century Fox i Blue Sky Studios prvi puta predstavili Sida, Mannyja, Diega i Scrata u filmu Ledeno doba. Od onda smo dobili još tri filma u franšizi, a filmovi su ukupno zaradili 2.8 milijardi dolara diljem svijeta.

Uskoro nam dolazi i četvrti nastavak, a prvi teaser trailer za film Ledeno doba: Veliki udar, obećava nam fantastičnu zabavu. Kada trebaju promovirati novi film Ledenog doba, ljudi iz 20th Century Foxa znaju posao: u svakom teaseru u povijesti franšize glavnu je ulogu imao Scrat.

Scrat i dalje lovi svoj žir!

U novom nastavku, Scratova vječita potraga za odbjeglim žirom kata­pultirat će ga u svemir, gdje će on igrom slučaja izazvati niz kozmi­čkih događaja, koji će transformirati i ugroziti cijeli svijet. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid, Diego i ostatak ekipe, morat će napustiti svoj dom i krenuti u novu avanturu,  koja će ih od­vesti na putovanje u nove, egzotične zemlje, gdje će upoznati mnoš­tvo novih likova.

Svoje glasove i u novoj avanturi posuđuju Ray Romano, Denis Leary i John Leguizamo kao Manny, Diego i Sid. Novim će likovima glasove posuditi Stephanie Beatriz, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson, Max Greenfield, Jessie J, Nick Offerman, Melissa Rauch i Michael Strahan. Režiju potpisuju Mike Thurmeier i Galen T. Chu dok je scenarij i ovaj puta napravio Michael Berg.

Ledeno doba: Veliki udar u hrvatska kina stiže u ljeto 2016. godine.

M.M.K.

...

Scrat i dalje lovi svoj žir!


Izvor: mojtv.hr

Scrat i dalje lovi svoj žir!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...