Predstavljen je prvi trailer za animirani film Storks (Rode) u kojemu nam Kelsey Grammer (koji je posudio glas rodi) obećava najbolju uslugu dostave beba u zemlji. Video koji nas uvodi u poznatu priču da rode donose bebe, već je svojim prvim kadrovima izazvao brojne kontroverze, donosi The Wrap.

A priča ide ovako. Rode donose bebe…ili su to barem nekada činile. Sada dostavljaju pakete za globalnu internetsku kompaniju Cornerstore.com. Junior je najbolja roda ove kompanije, a jedan dan slučajno aktivira Stroj za proizvodnju beba koji proizvede neodoljivu djevojčicu. U očaju da dostavi svoju neočekivanu pošiljku prije nego šefovi saznaju, Junior dostavlja svoju prvu bebu i tako ponovno oživljava pravu misiju roda u svijetu.

 

Donose li djecu stvarno rode?

 

Kontroverze koje je izazvao ovaj crtić javile su se zbog načina na koji je sama priča osmišljena te neki smatraju da ne daje dobar primjer djeci koja su u prvom redu ciljana publika. Iako je priča o rodama i djeci već dio kulture, nikada nije bila detaljno razrađena, niti se postavljalo pitanje otkuda rodama djeca.

 

Tako je najviše prašine u traileru podigao spomenuti Stroj i proizvodnja djece na traci, te izjava rode da garantira proizvodnju bez pogreške. Time se, kako neki smatraju, djeca izjednačavaju s robom što je nedopustivo. Drugi smatraju da video na nov i šaljiv način donosi dobro poznatu priču o rodama i bebama i ne vide u tome nikakav problem.

 

Donose li djecu stvarno rode?

 

Filmsu režirali Nicholas Stoller i Doug Sweetland prema Stollerovom scenariju, a glasove su glavnim likovima posudili Andy Samberg, Kelsey Grammer, Keegan-Michael Key i Jordan Peele. Crtić o rodama u kinima se očekuje 23. rujna sljedeće godine

S.V.

...

Donose li djecu stvarno rode?


Izvor: mojtv.hr

Donose li djecu stvarno rode?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...