Snimanje filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći je završeno i dok se ovaj spinoff Harryja Pottera nalazi u postprodukciji, stigao je najavni trailer koji nestrpljivim gledateljima donosi prve kadrove iz filma kojega ćemo morati čekati još skoro godinu dana. 

 

Radnja filma vraća nas u 1926. godinu kada je slavni magizoolog Newt Scamander stigao s putovanja po svijetu tijekom kojeg je tražio i dokumentirao niz čarobnih stvorenja, te sve to opisao u svojoj knjizi Čudesne zvijeri i gdje ih naći.

 

Stigao prvi trailer za "Čudesne zvijeri i gdje ih naći"

 

U seriji romana o Harry Potteru, magizoologija je  znanost koja se bavi proučavanjem magičnih stvorenja. Zaustavivši se kratko u New Yorku, magična bića iznenada pobjegnu iz njegovog čarobnog kofera, što bi moglo uzrokovati probleme i u svijetu čarobnjaštva i među ostalih ljudima.

 

Čudesne zvijeri i gdje ih naći donosi fantastičnu glumačku postavu koju predvode Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol Ezra Miller.

 

Stigao prvi trailer za "Čudesne zvijeri i gdje ih naći"

 

Film će producirati već uhodana Harry Potter ekipa na čelu s Davidom Heymanom, producentom svih osam filmova ove blockbuster franšize i Lionelom Wigramom izvršnim producentom zadnja četiri filma, te autoricom romana Čudesne zvijeri i gdje ih naći J.K. Rowling i Steveom Klovesom koji su radili scenarije za skoro sve filmove o Harryju Potteru. Prema scenariju koji će raditi sama autorica Rowling, film o čudesnim zvijerima će režirati David Yates.

 

Prvi od tri najavljena filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći očekuje se u svjetskim 3D i IMAX kinima 18. studenog 2016. godine.  

S.V.

...

Stigao prvi trailer za


Izvor: mojtv.hr

Stigao prvi trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...