Jedna od stvari kojoj se obožavatelji najviše raduju u drugom dijelu Čuvara galaksije je otkrivanje tko je otac Petera Quilla, poznatog i kao Star Lord. Iako je identitet lika još uvijek misterij (on nije J'Son of Spartax kao u stripu), produkcija filma počinje već sljedeće godine tako da je potraga za odgovarajućim glumcem počela. I čini se kako je Marvel vrlo brzo pronašao idealnog kandidata: Kurta Russella.

Nakon uloge u ovogodišnjem hitu Brzi i žestoki 7 i nadolazećem filmu Quentina Tarantina Mrska osmorka, TheWrap prenosi kako je Russell glavni kandidat redatelja Jamesa Gunna za ulogu tajnovitog Peterovog oca. Iako još ništa od toga nije službeno, navodno bi pregovori trebali krenuti uskoro.

Tko će glumiti oca Petera Quilla/Star Lorda?

Jedino što znamo o Peterovom ocu jest da je iz drevne vanzemaljske rase, neke koju Nova Corps nisu nikada prije vidjeli. No iako ne znamo ništa o liku, sama ideja o Russellovom angažmanu na Čuvarima galaksije 2 zvuči dobro. Ovisno o tome kako naprave lik, Russell bi lagano mogao odglumiti lika sa istim smislom za humor koji ima i Peter Quill, ali isto tako ne bi imao problema odglumiti lika koji nije baš tako dobronamjeran.

Službene potvrde o Russellovom angažmanu očekujemo uskoro. Nastavak Čuvara galaksije u kinima će se pojaviti 5. svibnja 2017. godine. Svoje uloge repriziraju Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Benicio del Toro i Sean Gunn, a pridružit će im se i Pom Klementieff.

M.M.K.

...

Tko će glumiti oca Petera Quilla/Star Lorda?


Izvor: mojtv.hr

Tko će glumiti oca Petera Quilla/Star Lorda?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...