Održana svjetska premijera "Ratova zvijezda: Sila se budi"

 

Prije samo nekoliko sati svoju je hollywoodsku premijeru imao jedan od najiščekivanijih filmova godine Ratovi zvijezda: Sila se budi. S obzirom na to da je ovaj film od svojeg početka u centru interesa mnogih, znalo se da će njegova premijera doslovno postati legenda.

Source: Star Wars droids vie for red carpet prominence by ReutersNews on Rumble

Sila se probudila u Hollywoodu nakon što su u pratnji  Stormtroopera glavne zvijezde filma Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill prošetali crvenim tepihom, a pridružili su im se i C-3PO, R2-D2 i BB-8 koji su spremno pozirali sa svima koji su ih željeli fotografirati. 

Da je Star Wars u potpunosti okupirao Hollywood Boulevard govori činjenica da je već danima zatvoren promet u cijeloj ulici, a fanovi su cijeli tjedan kampirali u velikom bijelom šatoru ispred mjesta prikazivanja filma samo kako bi prisustvovali ovome događaju. Film je već oborio povijesni rekord i na britanskom box officeu gdje je samo jedan kino distributer prodao više od pola milijuna ulaznica za prvi tjedan prikazivanja.

 

Prve reakcije na film očekivale su se nestrpljenjem, a nakon što je krenula, lavina oduševljenja i pozitivnih dojmova doslovno je preplavila društvene mreže. Novi Star Wars u domaćim kinima možete pogledati već od 17. prosinca.

 

S.V.

...


Izvor: mojtv.hr

Održana svjetska premijera
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...