Dvadeset godina nakon što su Zemljani osujetili planove za invaziju vanzemaljske sile, novi bataljuni napadačke rase vraćaju se po osvetu u filmu Independence Day: Resurgence, a kako će ta borba izgledati možete provjeriti u prvim kadrovima trailera.

Vanzemljaci nisu jedini koji se vraćaju. Originalni redatelj Dana neovisnostiRoland Emmerich vraća se u redateljsku fotelju i za nastavak, smješten 20 godina nakon prvog filma. Uspio je sakupiti i dobar dio originalne glumačke postave koju predvode Jeff Goldblum i Bill Pullman. Uz njih su tu još i Judd Hirsch, Vivca A. Fox i Brent Spiner.

Vanzemaljci su se vratili!

Will Smith se ipak nije odlučio vratiti. Umjesto njega u filmu se nalazi novo glumačko pojačanje: Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe i Sela Ward.

Trailer posebno ističe Davida (Goldblum), koji otkriva kako je vlada iskoristila vanzemaljsku tehnologiju pronađenu u prvom filmu kako bi pojačali obrambene sustave i naoružanja. No također daje i zlosutnu analizu: ni nakon 20 godina to jednostavno neće biti dovoljno.

Vanzemaljci se vraćaju u puno jačem sastavu, a trailer nam otkriva kako je Emmerich otkrio neke nove puteve kako povećati opseg filma. Na primjer, vidjet ćemo Liama Hemswortha i Jeffa Goldbluma na mjesecu! Kakva nam je još iznenađenja pripremio redatelj saznat ćemo nakon 24. lipnja 2016. kada film stigne u kina.

M.M.K.

...

Vanzemaljci su se vratili!


Izvor: mojtv.hr

Vanzemaljci su se vratili!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...