Glumac Andy Serkis je majstor preobrazbi u kompjuterski generirana stvorenja poput Golluma u filmovima Gospodar prstenovai Hobit ili Caesara u Planetu majmuna. Iako još nije sigurno kakav je točno njegov lik u filmu Ratovi zvijezda: Sila se budi, koliko god da je čudan i tajanstven, Serkis je pronašao novo sablasno čudovište koje želi utjeloviti.

 

Kako donosi Tacking Board, Serkis će producirati, režirati i glumiti naslovni lik u filmskoj adaptaciji poznate bajke Rumpelstiltskin (Cvilidreta) iz knjige bajki braće Grimm iz 1812. godine.

 

Andy Serkis postaje mali zli patuljak Cvilidreta

 

Bajka o malom zlom patuljku koji je pomogao siromašnoj mlinarevoj kćeri ispresti slamu u zlato, a zauzvrat tražio njezino prvorođeno dijete, donosi klasične karakteristike negativnih likova iz bajki – od magije, otmice do igri pogađanja s visokim ulogom.

 

Za priču o patuljku neobičnog imena scenarij će raditi Hossein Amini, najpoznatiji po filmovima Vožnja i Snjeguljica i lovac. Serkis trenutno režira film Jungle Book: Origins, igrani film o Disneyevom klasiku Knjiga o džungli sa zavidnom glumačkom postavom koja uključuje Christiana Balea, Benedicta Cumberbatcha i Cate Blanchett. Serkis će se također pojaviti u filmu u ulozi zabavnog medvjeda Balooa.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Andy Serkis postaje mali zli patuljak Cvilidreta
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...