BBC je objavio i treći najavni video za novogodišnji specijal Sherlocka - The Abominable Bride. Nova epizoda smješta Martina Freemana i Benedicta Cumberbatcha, odnosno Dr. Johna Watsona i Sherlocka Holmesa, u viktorijansko doba Engleske, o čemu se do sada mnogo razgovaralo.  

Novi Sherlockov trailer otkriva mladu!

 

Službeni sinopsis specijala slijedi: 

 

“Dr John Watson, upoznajte Gosp. Sherlocka Holmesa.”

- Upoznavanje smo već vidjeli, ali što ako se ovo ne odvija u sadašnjosti nego u viktorijanskom razdoblju? Što ako najpoznatiji detektiv na svijetu i njegov najbolji prijatelj žive u ulici okruženom parnim vlakovima, kočijama, cilindrima i frakovima?

Dočekajte Sherlocka u 1895.!

 

Ipak, neke stvari ostaju iste. Prijateljstvo, avanture, a posebice UMORSTVA...

 

Zašto se Thomas Ricoletti iznenadio vidjevši svoju suprugu u staroj vjenčanoj haljini? Zato što si je ona samo nekoliko sati ranije oduzela svoj život...

 

Duh gđe. Ricoletti  naizgled luta ulicama s neutaživom željom za osvetom. Od okruga Limehouse do razrušene crkve, sa svom svojom lukavošću, Holmes, Watson i njihovi prijatelji bore se protiv neprijatelja s drugog svijeta i otkrivaju zastrašujuću istinu o... gnusnoj mladoj! 

 

U novom traileru možemo prvi put vidjeti i gnusnu i pomalo zastrašujuću mladu po kojoj je epizoda dobila naslov. Za više detalja možete pogledati trailer.

Nije teško zaključiti kako su se Steven Moffat i Mark Gatiss, kreatori i scenaristi serije, potrudili da novogodišnja epizoda bude više od detektivskog showa i nadodali su lagani zastrašujući ton. 

 

Specijalna epizoda Sherlocka, The Abominable Bride, emitirat će se u Velikoj Britaniji na novogodišnji dan, 1. siječnja 2016.godine

 

M.M.

...

Novi Sherlockov trailer otkriva mladu!


Izvor: mojtv.hr

Novi Sherlockov trailer otkriva mladu!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...