Poznati američki pijanist Herbie Hancock pridružio se filmu "Valerian"

 Herbie Hancock pridružio se glumačkoj ekipi znanstvenofantastičnog filma Valerian. Prošloga tjedna postavi je pristupio i Ethan Hawke.

Uz njih dvojicu postava Valeriana broji i glumce: Danea DeHaana, Caru Delevingne, Clivea Owena te Johna Goodmana koji će posuditi svoj glas animiranom izvanzemaljcu. 

 

Herbie Hancock, popularni američki pijanist i skladatelj, u svjetlo javnosti prvi put je došao 1960. kao član Miles Davis Quinteta. Na filmskim platnima poznat je po ulozi u glazbenoj drami Oko ponoći iz 1986. godine. Nakon Rihanne, Hancock je druga glazbena zvijezda koja je pristupila filmu. 

 

Vijest o priključenju Herbieja Hancocka objavio je sam redatelj filma Luc Besson putem socijalnih mreža, kao što je učinio i za prethodne vijesti o glumcima.

Besson je na svom Instagram profilu prokomentirao objavu dirljivim riječima -

 

"Herbie Hancock je legenda. Njegova glazba mi je bila jedini prijatelj kad sam imao 14... Naučio sam toliko toga slušajući ovog genija... Ponosan sam što će glumiti u Valerianu."

 

 

Ovaj znanstvenofantastični film punog naziva Valerian and the City of a Thousand Planets baziran je na popularnom crtanom romanu iz 1967. godine Pierrea Christina i Jean-Claudea Mezieresa. Radnja se događa u 28. stoljeću kada ljudi otkriju putovanje kroz vrijeme.

 

Luc Besson će osim redateljske stolice zasjesti i na mjesto scenaista. Produkcija filma trebala bi uskoro započeti, a planirani datum izlaska je na ljeto 2017. godine.

M.M.

...
Izvor: mojtv.hr Poznati američki pijanist Herbie Hancock pridružio se filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...