Fanovi stripovskih superjunaka s nestrpljenjem očekuju novi, deveti po redu film iz Marvelovog mutantskog svemira X-Men: Apocalypse, koji je ujedno i nastavak filma X-Men: Dani buduće prošlosti. 

Prethodni nastavak, X-Men: Dani buduće prošlosti, zaradio je impresivnih 750 milijuna dolara te je prvi X-Men koji je nominiran za nagradu Oscar u kategoriji Najbolji vizualni efekti. Ne sumnjamo da nas ni ovaj nastavak neće razočarati. 

 

Pogledajte prvi trailer u nastavku.

Glavni negativac spomenut je u samom naslovu filma, Apocalypse, a tumači ga Oscar Isaac, kojeg smo imali priliku nakratko upoznati u odjavnoj špici filma X-Men: Dani buduće prošlosti. Apocalypse se prvi put pojavio u stripovskom serijalu X-Factor kao vođa skupine mutanata pod imenom Alliance of Evil i u kasnijim je epizodama predstavljen kao najmoćniji mutant. Nakon tisućljetnog sna budi se i formira tim snažnih mutanata, uključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse.

Budućnost planete u rukama je Raven (Jennifer Lawrence) i Profesora X (James McAvoy). Oni predvode mlade X-Mene kako bi zaustavili protivnike i spasili čovječanstvo od propasti.

 

Redatelj film je Bryan Singer, a scenaristi su Michael Dougherty i Dan Harris.

X-Men: Apocalypse u hrvatska kina stiže u svibnju sljedeće godine, u distribuciji Blitz film i video.

 

Pripremite se za apokalipsu!

 

...

Pripremite se za apokalipsu!


Izvor: mojtv.hr

Pripremite se za apokalipsu!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...