U novom promotivnom isječku za Dosje XChris Carter, Glen Morgan te David Duchovny i Gillian Anderson donose nekoliko neviđenih kadrova i otkrivaju novosti  iz nadolazećih epizoda. 

"Dosjei-X" se vraćaju zahvaljujući fanovima

U prvom pogledu iza kulisa Dosjea X kreator serije Chris Carter otkriva kako ništa od oživljavanja serije ne bi bilo da nije bilo vjernih fanova. Svoju zahvalnost obožavateljima duguju i zvijezde showa. Gillian Anderson je također pokazala kako je svjesna koliko serijal znači fanovima - "Mogu zamisliti kako se osjećaju fanovi kada vide ova poznata lica i poznata svjetla lampi koja izviru iz mraka, a zatim ovaj soundtrack."

Što se tiče same radnje, obećali su kako u novim epizodama možemo očekivati dobru mješavinu samostalnih epizoda s jedinstvenim neprijateljima i poigravanja s mitologijom koja je do sada uspostavljana u showu. 

Scenarist i producent serije, Glen Morgan, poručuje kako će biti epizoda i za dugogodišnje obožavatelje i za novu publiku. "Prva i šesta epizoda bavit će se mitologijom, a one epizode u sredini bit će samostalne epizode." 

Mitologija s kojom će se poigravati u novim epizodama, po dobrom starom običaju Dosjea X, usredotočit će se na izvanzemaljce čije postojanje vlast još uvijek skriva. Više detalja i pokoju novu scenu iz serije pogledajte niže u video isječku. 

Serija "Dosjei X" obnovljena je pod vodstvom izvornog kreatora Chrisa Cartera, a vraćaju se i ostali izvorni scenaristi serije James Wong, Glen Morgan i Darin Morgan.

Šest novih epizoda kultne serije "Dosjei X" emitirat će se u SAD-u na FOX-u od 24. sječnja 2016. godine.

"Dosjei-X" se vraćaju zahvaljujući fanovima

M.M.

...Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...