Nakon svojevrsnog "remonta" na filmu The Yellow Bird, u kojem je gotovo čitava garnitura (što ona ispred, a što ona iza kamera) zamijenjena, glumačka ekipa se polagano okuplja. 

Ratnoj drami Alexandrea Moorsa pridružuje se i Toni Collette Ratnoj drami koju režira Alexandre Moors, među prvima su pristupili glumci Jennifer Aniston, Tye Sheridan i Alden Ehrenreich, a zatim i Jack Huston.

Kao novo gumačko pojačanje dolaze Toni Collette i Jason Patric.

Drama koja se bavi prijateljstvom iskovanim tijekom rata u Iraku između dvojice mladića zavirit će i u obiteljske živote daleko od bojišnice. Kao i Jennifer Aniston i Toni Collette odglumit će jednu od majki spomenutih muškaraca, dok će se Jason Patric naći u jednoj od vojničkih uloga.

Film koji je baziran na romanu iračkog ratnog veterana Kevina PowersaThe Yellow Birds, prati dva mlada vojnika koji postaju najbolji prijatelji u vojnom kampu. Obećanje starijeg vojnika (Alden Ehrenreich) da će paziti na svog 18-godišnjeg prjatelja (Tye Sheridan) ostaje neispunjeno kada mlađi pogine.

Jasona Patrica posljednji put smo gledali u akcijskom filmu s Bruceom Willisom i Johnom Cusackom Princ.

Voljenu televizijsku i filmsku zvijezdu Toni Collette, najprepoznatljiviju po glavnoj ulozi u seriji Sva lica Tare za koju je nagrađena Emmyjem i Zlatnim globusom, u međuvremenu možete gledati u božićnom filmu strave Krampus. 

M.M.

...

Ratnoj drami Alexandrea Moorsa pridružuje se i Toni Collette


Izvor: mojtv.hr

Ratnoj drami Alexandrea Moorsa pridružuje se i Toni Collette
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...