Sacha Baron Cohen poznat je po svojim specifičnim ulogama, koji je u filmovima Borat, Bruno i Diktator pokazao da ako je itko ekspert za uloge bedaka onda je to svakako on. 

Međutim sve njegove dosadašnje uloge, osim obilja njemu svojstvenog humora i nezamislivo glupog ponašanja naslovnih likova, imale su u pozadini dobro promišljenu socijalnu stvarnost koja ih je pratila. 

Kako donosi The Playlist, najnovija komedija/ parodija u kojoj ćemo gledati Sachu Barona Cohena pod nazivom The Brothers Grimsby čini se da dolazi bez konkretnije pozadinske priče, ali joj Cohenovog specifičnog humora neće nedostajati.

Pogledajte kako je Sacha Baron Cohen pronašao davno izgubljenog brata

Priča prati dvojicu napuštenih dječaka koje je sudbina rastavila u sirotištu. Norman 'Nobby' Grimsby (Cohen) odrasta u nogometnog huligana i obiteljskog čovjeka koji cijeli život želi pronaći brata. Nakon što otkrije da je njegov brat Sebastian Grimsby (Mark Strong) elitni vladin ubojica, Norman cijeloj situaciji pristupa na potpuno neočekivani način.

U filmu redatelja Louisa Leterriera, uz Cohena i Stronga u glavnim ćemo ulogama gledati Annabelle Wallis, Iana McShanea, Islu Fisher te Penelope Cruz.

Iako nas je prvi trailer koji je izašao prije nešto više od mjesec dana ukratko upoznao s glavnim likovima, u najnovijem videu pogledajte kako je Cohen pronašao svog brata i što vas još sve očekuje u ovoj komediji koja u kina stiže 11. ožujka 2016. godine.  

S.V.

...

Pogledajte kako je Sacha Baron Cohen pronašao davno izgubljenog brata


Izvor: mojtv.hr

Pogledajte kako je Sacha Baron Cohen pronašao davno izgubljenog brata
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...