Jedan od članova odbora Lionsgatea, Michael Burns, nagovjestio je kako studio istražuje mogućnosti stvaranja prequela, filmova sa radnjom smještenom prije događaja iz franšize Igre gladi. Burns je rekao kako će franšiza "živjeti sve dalje i dalje".

Osim Burnsovih komentara, iz Lionsgatea nisu službeno najavili ništa vezano uz spin off popularne franšize temeljene na uspješnoj trilogiji autorice Suzanne Collins o distopijskom svijetu u kojem se adolescenti bore jedni protiv drugih do smrti na godišnjem natjecanju u post-apokaliptičnoj Americi koja se zove Panem.

Burns je rekao kako su se u prva dva filma nalazile arene gdje su se 74. i 75. verzija natjecanja Igre gladi održavali, dok druga dva filma nisu imali arene i navodno je mlađim fanovima to nedostajalo. "No ako bismo išli u prošlost, tamo bi sigurno bilo arena", dodao je Burns.

Lionsgate želi još "Igara gladi"

No njegove izjave nisu prve koje spominju mogućnost proširenja priče. Producentica Nina Jacobson je prije nekoliko mjeseci također spominjala kako je ona otvorena za sve opcije: "Ako Suzanne Collins ima priče koje želi ispričati, ja sam apsolutno uz nju. Čini mi se da smo ispričali priču o Katniss. Iskreno, ne znam koje bismo još priče mogli ispričati, ali ako ih Suzanne želi oživjeti, ja sam tu.", rekla je Jacobson.

Dakle, zapravo ne znamo ništa. Ako Collins pristane razraditi svoj zanimljiv svijet pun iznimnih likova vjerojatno imamo šanse dobiti još filmova iz istog svijeta. Možda o tome kako su uopće Sjedinjene Države postale Panem i kako je uopće došlo do stvaranja nečeg poput Igara gladi? Mogućnosti su nebrojene.

Drugi dio filma Šojka rugalica do sada je zaradio preko 520 milijuna dolara diljem svijeta, a ako ga niste pogledali još imate priliku jer se i dalje prikazuje u našim kinima.

M.M.K.

...

Lionsgate želi još


Izvor: mojtv.hr

Lionsgate želi još
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...