Nevjerojatno je koliko jedan film može utjecati na karijeru glumca. Nakon impresivne uloge ovoga ljeta u Nemogućoj misiji: Odmetnuti kojom je pokazala da je sposobna stati uz bok svome partneru Tomu Cruiseu, Rebecca Ferguson je postala vruća roba u Hollywoodu, a nove ponude za odlične uloge samo stižu.

Tako je jesen provela snimajući triler The Girl On The Train o kojemu se već naveliko priča, započela je snimanje filma The Snowman s Michaelom Fassbenderom, a šuška se i da će dobiti ulogu u filmu Alien: Covenant.

Rebecca Ferguson u novoj "Nemogućoj misiji"

U međuvremenu su se pojačale i glasine da će se Ferguson pojaviti i u sljedećem nastavku Nemoguće misije. Budući da je glavna postava na čelu sa scenaristom i redateljem Christopherom McQuarrieom, kao i glavnom zvijezdom franšize Tomom Cruiseom ostala ista, upitnik je ostao samo na Ferguson. Ali ne zadugo.

Kako donosi Showbiz 411, glumica je službeno potpisala ugovor za ovu ulogu, a Isla Faust se vraća u akciju u Nemogućoj misiji 6. Budući da više nije dio operativnog tima Ethana Hunta (Cruise), bit će zanimljivo vidjeti na koji će je način McQuarrie ovoga puta ubaciti u priču.

 

Početak produkcije zakazan je za kolovoz sljedeće godine, a datum dolaska filma u kino još nije poznat.  

S.V.

...

Rebecca Ferguson u novoj


Izvor: mojtv.hr

Rebecca Ferguson u novoj
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...