Iron Sky: The Coming Race, nastavak filma Željezno nebo (Iron Sky) o nacistima koji su 1945. godine pobjegli na Mjesec završio je sa snimanjem u studiju AED u blizini Antwerpa u Belgiji.

 

U dva mjeseca napornog snimanja ove finsko-njemačko-belgijske koprodukcije bilo je svakakvih neočekivanih događaja, poput vatre koja je zahvatila set za vrijeme snimanja scene u kokpitu svemirskog broda, a glumac Vladimir Burlakov koji igra glavnu mušku ulogu iščašio je rame tijekom proba zahtjevnih scena koje izvodi u filmu.

 

Završeno snimanje filma "Željezno nebo 2"

 

Postprodukcija radit će se na relaciji Finska – Njemačka, za montažu vizualnih efekata bit će zaslužan Oskarom nagrađen njemački studio Pixomondo, a glazbu će kao i za prvi film raditi poznati slovenski sastav Laibach.

 

Redatelj Timo Vuorensola izuzetno je zadovoljan kako je proteklo snimanje. „Osjećaj je nerealan. Zadao sam si ambiciozan zadatak s raskošnom produkcijom, ali finalni proizvod je ispao i bolje nego sam očekivao. Također smo uspjeli zahvaljujući naporima sjajne ekipe, snimanje završiti četiri dana prije nego što je planirano. Ipak očekuje nas još puno posla do završetka projekta“, rekao je Vuorensola. 

 

Završeno snimanje filma "Željezno nebo 2"

 

U nastavku gledat ćemo neka već poznata lica iz prvog dijela poput Julie Dietze, Stephanie Paul i Udoa Kiera, a pridružili su im se američki komičar Tom Green i finski glumac Kari Ketonen

 

Radnja prvoga filma Željezno nebo odvijala u tajnoj bazi na mračnoj strani Mjeseca na kojoj su nacisti 70 godina su stvarali svoje carstvo, a 2018. godine odlučili da je vrijeme za povratak. Radnja nastavka događa se 20 godina kasnije, a seli se u središte Zemlje.

 

Osim filma Iron Sky: The Coming Race, produkcisjka kuća ove franšize Iron Sky Universe trenutno radi i na TV seriji koju su nazvali Iron Sky - Houston, We Have a Problem!  

S.V.

...

Završeno snimanje filma


Izvor: mojtv.hr

Završeno snimanje filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...