Točno 15 godina otkako se u kinima našao film Tigar i zmaj, koji je u američkim kinima bio najunosniji strani film svih vremena, Netflix je objavio trailer za nastavak remek-djela borilačkih vještina redatelja Anga Leeja.

Prepun borbe mačevima u letu koje su obilježile i originalni film, prvi pogled na Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny obećava nastavak koji će biti vjeran duhu prvog filma koji je predstavio taj žanr filmova zapadnom svijetu.

Pogledajte impresivan trailer filma "Tigar i zmaj 2"

Pod redateljskom palicom legendarnog koreografa borbi Yuena Woo-Pinga,Sword of Destiny donosi Michelle Yeoh, koja reprizira svoju ulogu hladne ratnice iz 18. stoljeća.

Film je adaptacija petog, a ujedno i posljednjeg romana iz serijala Crane Iron PentalogyWanga Du Lua (Leejev film je napravljen prema četvrtom romanu). Ovo novo poglavlje prisiljava umirovljenu junakinju Yu Shu Lien (Yeoh) da se vrati svom starom načinu života nakon što brutalni vojskovođa dođe do legendarnog mača, koji je bio u centru i njene prethodne avanture.

U filmu glumi i poznati kaskader Donnie Yen(Ip Man). Film Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny će se prikazivati na Netflixu, ali će krajem veljače 2016. stići i u kina diljem svijeta.

M.M.K.

...

Pogledajte impresivan trailer filma


Izvor: mojtv.hr

Pogledajte impresivan trailer filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...