Nakon dugo vremena reditelj M. Night Shyamalan je u bioskopima ponovno ostvario pogodak, a naravno govorimo o filmu koji se nedavno prikazivao u našim bioskopima, filmu Poseta. Ali na njegovom idućem projektu dogodio se veliki prevrat. Do sada najavljivana glumačka zvezda Joaquin Phoenix odustao je od glavne uloge u filmu.

Nije poznato zašto je tačno Joaquin Phoenix odustao od glavne uloge, ali objavljeno je samo kako nije uspeo da postigne dogovor sa studijom i stoga nije finalizirao svoj. Ipak, brzo mu se našla zamena u omiljenom glumcu "X-Men" franšize Jamesu McAvoyju, poznatom i po liku mladog profesora Charlesa Xaviera.

Novi film M. Nighta Shyamalana još uvek nije dobio svoj naslov, a po običaju poznati reditelj ne odaje nikakve detalje filma ovako rano u procesu produkcije. Kako izveštava The Hollywood Reporter, film će biti natprirodni triler, a produkcija je u skladu s poslednjim rediteljevim filmom, ranije spomenutim hororom "Poseta".

Naime, navodno će film imati mali budžet, a produkciju filma su preuzeli Jason Blum i Marc Bienstock. "Poseta" je imala budžet od samo 5 miliona dolara, a postigla je zaradu od preko 70 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama.

James McAvoy je završio snimanje na svojem poslednjem nastavku X-Mena, kojeg ćemo gledati idućeg leta, a od 25. novembra se u svetskim bioskopima prikazuje i Victor Frankenstein u kojem McAvoy glumi uz rame sa Daniela Radcliffa.

James McAvoy preuzeo glavnu ulogu Joaquinu Phoenixu
Izvor: prolog.rs James McAvoy preuzeo glavnu ulogu Joaquinu Phoenixu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...