Dok posljednji dio Igara gladi još igra u kinima diljem svijeta, Josh Hutcherson, jedan od glavnih glumaca franšize, polako sklapa nove projekte. Izvan svjetski popularne franšize Hutchersona smo posljednji put vidjeli na filmskim platnima u krimi drami Escobar uz Benicia Del Tora.

Josh Hutcherson i braća Franco u najgorem filmu na svijetu Uskoro ćemo ga vidjeti u dva filma,Neizvjesna bitkai The Long Home, u kojima je glumac blisko surađivao s Jamesom Francom. Hutchersonu su projekti s Francom očigledno bliski, a čini se kako su se dvojica pronašli na zajedničkoj strani kao ugodni suradnici jer će Josh Hutcherson zaigrati i u novom filmu koji sprema Franco. 

Uvijek zaposleni James Franco priprema komediju imena The Disaster Artist, čija će radnja pratiti razvoj kultnog filma The Room redatelja Tommyja Wiseaua.

Josh Hutcherson će se pridružiti filmu koji će James Franco režirati i u kojem će glumiti, a ovo će biti i jedna od rijetkih prilika da dva brata Franco surađuju na istom filmu. Naime, u jednoj od vodećih uloga naći će se i Jamesov brat Dave Franco. 

Josh Hutcherson i braća Franco u najgorem filmu na svijetu The Room, čije stvaranje će Franco parodirati u filmu, romantična je drama iz 2003. godine koju su mnogi obilježili epitetom najgoreg filma ikada napravljenog.

Kao fascinantan primjerak lošeg filma The Room je okupio fanatičnu i vjernu publiku te inspirirao knjigu The Disaster Artist koju je napisao Greg Sestero, jedna od zvijezda filma. Prema toj knjizi Scott Neustadter i Michael H. Weber su adaptirali i scenarij za Francovu komediju. 

James Franco u filmu će odglumiti redatelja kultnog filma Tommyja Wiseaua, Dave Franco će igrati Grega Sesteroa dok će se Hutcherson  pridružiti u ulozi Philipa Haldimana (Danny).

M.M.

...

Josh Hutcherson i braća Franco u najgorem filmu na svijetu


Izvor: mojtv.hr

Josh Hutcherson i braća Franco u najgorem filmu na svijetu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...