Bill Murray glumit će psa u novom filmu Wesa Andersona

 Još neimenovani novi filmski projekt Wesa Andersona, karakterističnog redatelja neobičnih priča, bit će stop-motion film. Na tragu Fantastičnog gospodina Lisca Anderson će uz pomoć lutaka i njegovih omiljenih glumaca ponovno zaroniti u animaciju. 

Među gotovo tipičnom Andersonovom glumačkom postavom našao se i Bill Murray. Murray trenutačno sudjeluje na Marakeš međunarodnom filmskom festivalu u Maroku gdje predstavlja svoj posljednji film Rock The Kasbah i gdje mu je dodijeljena nagrada za životno djelo.

Murray je tijekom konferencije za novinare otkrio kako će ,uz Jeffa Goldbluma, Boba Balabana, Edwarda Nortona te Bryana Cranstona, sudjelovati u novom filmu Wesa Andersona. 

Govoreći o svojoj ulozi u filmu otkrio je kako će svoj glas posuditi jednom od likova, točnije rečeno psu. O samome filmu se do sada saznalo samo to kako će glavni likovi biti psi i da će struktura filma biti inspirirana talijanskim neorealističnim filmašem Vittoriom De Sicom i njegovim filmom Zlato Napulja.

Iako nije mogao mnogo podijelitio radnji filma, Murray je otkrio kako je film japanska priča i to komedija slična spomenutom Fantastičnom gospodinu Liscu

Čini se kako Japanom inspirirana priča o psima napreduje dobro pa ne sumnjamo kako će nove i konkretnije vijesti stići uskoro. 

M.M.

...

Bill Murray glumit će psa u novom filmu Wesa Andersona


Izvor: mojtv.hr

Bill Murray glumit će psa u novom filmu Wesa Andersona
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...