Rastući svemir Marvelovih superjunaka ubrzano se širi, a kako je već najavljeno u takozvanoj Fazi 3 čeka nas ekranizacija mnogih obožavanih stripova. Glavni detalji filmova koje ćemo gledati iduće godine već su dobro poznati pa je vrijeme za otkrivanje planova za 2018. godinu. 

Uz nastavak Čuvara galaksije i Thor: Ragnarok, u fokus polako dolazi još jedan Marvelov naslov, a to je - Black Panther

Nakon "Creeda" Ryan Coogler režirat će "Black Panther" Ekranizacija stripa o junaku poznatom kao princu afričke nacije Wakanda, odnosno T’Challiju poznatijem pod imenom Black Panther, konačno će dobiti svoga redatelja. Nova zvijezda Hollywooda Ryan Coogler upravo pregovara za mjesto na čelu novog Marvelovog filma. 

Marvel je već jednom pristupio redatelju s ponudom za režiranje neminovanog blockbustera, no Coogler je ponudu ranije odbio.

Tada je još uvijek Creed (redateljev drugi film) bio u postprodukciji pa je odbijenica lako razumljiva, no sada se ipak situacija promijenila.

Nakon uspješnog okončanja Creeda i izvanrednih kritika koje je redatelj dobio za režiju novog nastavka u Rocky franšizi, Ryan Coogler je spreman za ovaj veliki pothvat. 

Ryan Coogler je svojim prvijencem, Postaja Fruitvale, osvojio publiku, ali i žiri 2013. godine na Sundance filmskom festivalu. 

U glavnoj ulozi Black Panthera naći će se Chadwick Boseman, a njegov lik prvi puta će biti na velikim platnima iduće godine u filmu Captain America: Civil War. Nekoliko borbenih kadrova Bosemana možete vidjeti i u prvom traileru filma Kapetana Amerike

Black Panther će producirati Kevin Feige, dok će scenarij pripremiti Joe Robert ColeBlack Panther će u kina stići 16. veljače 2018. godine

M.M.

...

Nakon


Izvor: mojtv.hr

Nakon
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...