Foto: PR Photos

 U nedavnim intervjuima s Georgeom Lucasom novinari su više puta čuli kako je redatelj koji je započeo kultnu franšizu Ratova zvijezda dao odriješene ruke JJ Abramsu i "razveo se" od svoga omiljenog projekta. 

Novi "Ratovi zvijezda" dobili pečat odobrenja Georgea Lucasa U razgovoru s novinarima The Hollywood ReporteraKathleen Kennedy, predsjednicaLucasfilma, otkrila je kako je George Lucas reagirao na film. The Hollywood Reporter prenio je kako je George Lucas pogledao Ratove zvijezda: Sila se budi i dao pečat odobrenja Abramsovom nastavku. 

Iako je Lucas ranije izrazio svoju ambivalentnost prema smjeru u kojem idu novi filmovi, nakon što je pogledao novi nastavak rekao je da mu se uistinu sviđa. 

U samom početku Lucas je pokušao podijeliti nekoliko savjeta i svojih ideja o novim nastavcima, ali je odlučio novu ekipu pustiti da kroči vlastitim smjerom. Kako je prenijela Kennedy, odmicanje od franšize je Lucasu bilo uistinu teško s obzirom da je bio u središtu stvaranja prvih šest filmova. Iako se želio odmaknuti, teško mu je bilo vidjeti produkciju novog nastavka bez njegovog direktnog sudjelovanja. 

Kako je ranije ovog tjedna sam Lucas rekao Washington Postu, nije želio raditi nikome preko ramena. Oslikavši to riječima - Ili si diktator ili nisi... zato sam rekao da ću se "razvesti". Znao sam da ne mogu sudjelovati. Samo bih ih učinio nesretnima. A i ja bih bio nesretan. Sve bi to uništilo viziju - JJ ima viziju i to je njegova vizija.

Stoga zabrinuti fanovi ove svemirske opere mogu odahnuti. George Lucas je odobrio novi nastavak, a štoviše najavljeno je kako će se i pojaviti na premijeri filma u L.A.-ju ovoga mjeseca.

M.M.

...

Novi


Izvor: mojtv.hr

Novi
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...