Jedna od boljih serija koja se trenutno prikazuje je serija Fargo, koja je napravila izvrsne stvari svojim formatom, povezujući sezone (i film) kroz teme i određene likove, usput donoseći nepovezane kriminalističke priče. Sada kada znamo da će se dogoditi i treća sezona jednostavno smo preznatiželjni da se ne zapitamo gdje će tvorac serije Noah Hawley odvesti priču i koji će se likovi pojaviti.

Hawley nije otkrio puno. Tek da će se treća sezone dogoditi "nekoliko godina nakon prve sezone", koja je bila smještena u 2006. godinu. U razgovoru za Entertainment Weekly Hawley je na pitanje o vraćanju likova u treću sezonu i potencijalnim tragovima u drugoj sezoni samo rekao:

Tko se vraća u trećoj sezoni "Farga"?

"Možda... Bit će poveznica, na način na koji je prva sezona bila povezana s filmom i druga sezona povezana s prvom. No smatram da je dio zabave upravo otkrivanje takvih stvari i tu zabavu ne bih želio nikome oduzeti. Svakako će biti stvari koje će se povezati na nešto u našoj priči."

Fanovi znaju da druga sezona prati mladog Loua Solversona kojeg glumi Patrick Wilson, a u prvoj ga je sezoni glumio Keith Carradine. Ove sezone imali smo priliku u poznati mladu Molly, koju u odrasloj dobi glumi Allison Tolman. To su jedine poveznice između sezona što se likova tiče pa možemo pretpostavljati da će i treća nekako uključivati i njih. No postoje i drugi likovi koji bi se mogli vratiti. Kao na primjer Colin Hanks kao Gus Grimly, Bob Odenkirk u ulozi narednika Billa Oswalta ili možda Gary Valentine kao zamjenik Kudsen.

S nestrpljenjem čekamo jesen sljedeće godine kada stiže sljedeća sezona, a do tada je još ostalo par epizoda druge sezone koje nam možda otkriju što nas dalje čeka.

M.M.K.

...

Tko se vraća u trećoj sezoni


Izvor: mojtv.hr

Tko se vraća u trećoj sezoni
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...