Iako ne postoji scenarij, datum izlaska niti službena potvrda da će Steven Spielberg i Harrison Ford napraviti novi Indiana Jones film zajedno, toliko su obojica bili pozitivni o ponovnoj suradnji da je većini to izgledalo kao već riješena stvar. I najvjerojatnije i jest.

Dok Lucasfilm / Disney trenutno pripremaju veliki povratak Ratova zvijezda i njihovog svijeta, ovo je druga velika stvar koju imaju u svome vlasništvu, a koja bi se još mogla iskoristiti. Međutim, iako se nagađalo kako bi Chris Pratt mogao preuzeti tu ulogu Spielberg vjeruje da kada Ford odluči zauvijek skinuti svoj šešir da je to i kraj lika.

Samo je jedan Harrison Ford!

"Mislim da nitko ne može zamijeniti Harrisona u ulozi Indyja. Mislim da se to nikada neće dogoditi.", rekao je redatelj za Screen Daily i dodao: "Ono što ne želim jest da drugi glumac preuzme tu ulogu kao što su mnogobrojni glumci bili Spider-Man ili Batman. Bit će samo jedan glumac za ulogu Indiane Jonesa i to je Harrison Ford."

Zvuči pomalo nevjerojatno da bi Disney samo tako odustao od popularnog lika no čak je i producent Frank Marshall nedavno izjavi: "Nećemo napraviti kao što je napravio Bond i nekog drugog zvati Indiana Jones..." No studio možda nađe neki drugi način da nastavi priču, kao što su probali sa filmom Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje. Ovaj je pokušaj bio pomalo promašen, a s obzirom da je Ford već ima 73 godine moraju požuriti ako planiraju snimati još filmova.

M.M.K.

...

Samo je jedan Harrison Ford!


Izvor: mojtv.hr

Samo je jedan Harrison Ford!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...