Iako se film zove Batman v Superman: Dawn of Justice, već neko vrijeme je poznato kako će Wonder Woman (Gal Gadot) imati ključnu ulogu. Iako smo imali priliku vidjeti sliku nje i Brucea Wayne na gala večeri i scene gdje se bori u traileru koji je izašao na Comic-Conu ovoga ljeta, no do sada je bila nepoznanica kako se ona točno uključi. Zahvaljujući traileru koji je sinoć ugledao svjetlo dana otkrili smo što je to što ju uvuče u sukob: Doomsday.

Doomsday je zvjeroliko čudovište sa Kriptona. Do sada su postojale samo glasine kako bi se mogao pojaviti u filmu no današnji nam trailer te glasine i potvrđuje. Lexcorp je od ostataka tijela generala Zoda stvorio Doomsdaya kao svojevrsnog anti-Supermana. U stripu iz 1990-ih, upravo je Doomsday odgovoran za smrt Clarka Kenta no pretpostavljamo da u ovom filmu ipak neće doći do toga.

Koja je uloga Wonder Woman u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice"?

No Doomsday je vjerojatno prejak da se Superman (Henry Cavill) i Batman (Ben Affleck) sami s njim obračunaju no srećom tu je Wonder Woman koja im se pridružuje u ključnom trenutku.

I dok je Batman iskusni, ali ranjivi borac protiv zločina, a Superman moćan vanzemaljac, Wonder Woman nekako upotpunjuje to Trojstvo magičnim/mitološkim prisustvom. Njen štit je dovoljno jak da se zaštiti o Doomsdayevih laserskih zraka iz očiju i usta, spretna je s mačem, ima Laso Istine i zloglasne narukvice otporne na metke. Sve to u kombinaciji s njenim prirodnim sposobnostima poluboga moglo bi biti korisno u poražavanju zvijeri.

No zašto je Diana od Themyscire znana kao Wonder Woman uopće u Metropolisu saznat ćemo nakon 25. ožujka sljedeće godine kada Batman v Superman: Dawn of Justice stiže u naša kina.

M.M.K.

...

Koja je uloga Wonder Woman u filmu


Izvor: mojtv.hr

Koja je uloga Wonder Woman u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...