Jack Reacher 2 premjerno će biti prikazan 1. oktobra, 2016. godine objavili su iz Paramount Picturesa. Film u kojem Tom Cruise igra naslovnu ulogu, priča je o bivšem vojnom policajcu koji putuje zemljom ispravljajući nepravdu.

Glavni protagonista filma Jack Reacher izmišljeni je lik iz serije romana britanskoga autora Leea Childa. Kad nepoznati strelac naizgled nasumice oduzme pet života, svi dokazi upućuju na bivšeg vojnika. I tako započinje igra. Neuhvatljivi Jack kreće u potragu za istinom, borbu protiv neočekivanog neprijatelja s istančanim borilačkim veštinama i oštrim umom.

Kako donosi The Wrap film će režirati Ed Zwick prema scenariju Richarda Wenka, iako ga je Zwick nedavno preradio u saradnji s Marshallom Herskovitzem. Glavnu žensku ulogu u ovome nastavku igraće Cobie Smulders, široj publici poznata po ulozi Robin Scherbatsky u seriji Kako sam upoznao vašu majku.

Prvi film režirao je Christopher McQuarrie, a ostvario je prihod od 218 miliona dolara. U drugom filmu koji će se kao i roman zvati Never Come Back, Reacher putuje u središte Vojne policije Američke vojske i tamo pronalazi svog bivšeg zapovednika uhapšenog. Tu opet počinje borba za istinom i pravdom.

'Jack Reacher 2' stiže u bioskope u oktobru 2016. godine

'Jack Reacher 2' stiže u bioskope u oktobru 2016. godine


Izvor: prolog.rs

'Jack Reacher 2' stiže u bioskope u oktobru 2016. godine
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...