Variety ekskluzivno donosi vest da će u novom nastavku u franšizi o Jasonu Bourneu s Mattom Damonom jednog od zlikovaca igrati poznati francuski glumac Vincent Cassel.

Detalji o filmu još uvek nisu poznati, samo se zna da će Cassel zaigrati ubicu koji traži Bournea. Slične zlikovce su već glumili Clive Owen, Karl Urban i Edgar Ramirez u prethodnim nastavcima.

Podsetimo, za režiju je (ponovno) zadužen Paul Greengrass (Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum) koji će u saradnji s Christopherom Rouseom napisati i scenario dok su od glumačke ekipe potvrđeni Alicia Vikander, Tommy Lee Jones i Julia Stiles koja će reprizirati svoju ulogu iz prethodnih nastavaka.

Tri filma o Jasonu Bourneu s Mattom Damonom su u 5 godina (od 2002. do 2007. kad je izašao zadnji film) zaradili skoro milijardu na svetskim bioskopskim blagajnama. Spin off serijal Bourneovo nasleđe iz 2012. godine u kojem smo u glavnoj ulozi gledali Jeremyja Rennera takođe sprema nastavak, a čini se da će obe verzije Bournea stići u bioskope u isto vreme.

Bourne 5 se u biokopima očekuje 29. maja 2016. godine.

'Bourne' Vincent Cassel protiv Matta Damona

'Bourne' Vincent Cassel protiv Matta Damona


Izvor: prolog.rs

'Bourne' Vincent Cassel protiv Matta Damona
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...