Foto: PR Photos

Glumica Helen Mirren u početnim je pregovorima da se pridruži Willu Smithu u drami Collateral Beauty, ekskluzivno saznaje Variety.

Iako se prema prvim pisanjima medija očekivalo da će glavne uloge u ovome filmu imati Hugh Jackman i Rooney Mara, sve se promijenilo kada je potvrđeno da je glavna muška uloga pripala Willu Smithu. Osim glavnih glumaca, film je nedavno dobio i novog redatelja Davida Frankela nakon što je Alfonso Gomez-Rajon odustao od projekta. Scenarij je napisao Allan Loeb koji će film producirati zajedno s manje poznatim kolegama Michaelom Sugarom i Bardom Dorrosom.

Helen Mirren pridružit će se Willu Smithu u filmu "Collateral Beauty"

Radnja filma odvija se u New Yorku, a glavni lik je rukovoditelj oglašavanja (Smith) koji doživi tešku osobnu tragediju. Njegovi kolege pokušavaju ga neuobičajenim metodama izvući iz depresije, ali njihov plan ne ide kako su zamislili.

Iako se početak produkcije očekuje već početkom 2016. godine u New Yorku, za sada su od glumačke postave poznati samo Smith i Mirren. Koju će biti ulogu Mirren dobiti u ovoj cijeloj priči još se ne zna, a trenutno možemo uživati u njezinoj odličnoj izvedbi u filmu Trumbo u kojem glumi poznatu kolumnisticu žutog tiska Heddu Hopper. 

S.V.

...

Helen Mirren pridružit će se Willu Smithu u filmu


Izvor: mojtv.hr

Helen Mirren pridružit će se Willu Smithu u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...