Holivudski reditelj Ridli Skot obelodanio je da priprema tri nova nastavka sage o monstruoznom vanzemaljcu.

Najavljeni filmovi će zapravo biti nastavak Prometeja, koji je 2012. godine ostvario zaradu od 403 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Govoreći na konferenciji za štampu u Sidneju, slavni reditelj i producent je rekao da novim ostvarenjima planira da objasni „glavnu misteriju“ svemirske epopeje.

„Reč je o jednoj veoma komplikovanoj priči, razradi Prometeja koji je nastao iz moje frustracije za prvim Osmim putnikom iz 1979. godine. Snimio sam samo taj jedan film i obično ne pravim nastavke. Bilo mi je čudno što nijedan od tri pitanja filma nije obradio temu porekla tuđina, ko ih je stvorio i zašto“, objasnio je Skot.

Prvi film nove trilogije, pod naslovom Alien: Covenant je priča o posadi svemirskog broda „Kovenant“ koja, očekujući da pronađe neistraženu rajsku planetu, otkriva jedan opasan svet čiji je jedini stanovnik Dejvid, preživeli član ekspedicije Prometej, koga će ponovo igrati Majkl Fasbender.

Ostatak glumačke ekipe je zasad nepoznat, mada je Skot spomenuo da će možda i Numi Rapas, junakinja Prometeja, reprizirati svoju ulogu.

Ridli Skot priprema tri nova nastavka 'Osmog putnika'!

Ridli Skot priprema tri nova nastavka 'Osmog putnika'!


Izvor: prolog.rs

Ridli Skot priprema tri nova nastavka 'Osmog putnika'!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...