Nagrađivani redatelj Ron Howard (Frost/Nixon, Genijalni um) u suradnji s Universal Picturesom otkupio je prava na još neobjavljeni roman kojeg će adaptirati za velika platna. 

Ron Howard režira novi triler "The Girl Before" Zaposleni oscarovac trenutačno završava svoju treću adaptaciju romana Dana Browna Inferno, kao i još neimenovani biografski film o Beatlesima.

Kako prenosi Deadline, Universal Pictures je otkupio prava na ekranizaciju romana The Girl Before kojeg je napisao J.P Delaney a objava se očekuje iduće godine. Vjeruje se kako je J.P Delaney pseudonim Tonyja Stronga, pisca mnogih bestseller romana.

Ron Howard će režirati triler, ujedno će ga i producirati uz pomoć svoga dugogodišnjeg partnera Briana Grazera, a u produkciji sudjeluju i Michael De Luca te Erica Huggins preko tvrtke Imagine Entertainment. 

Radnja trilera The Girl Before prati traumatiziranu ženu koja privučena minimalističkim dizajnom postane opčinjena neobičnom kućom i njezinim arhitektom. Kada sazna da je u kući živjela i preminula žena s nevjerojatno sličnim problemima, probudi se sumnja da i ona sama kreće istom putanjom. 

Posljednji film Rona Howarda, veliku avanturu U srcu mora s Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi, moći ćete gledati u kinima od 3. prosinca ove godine. 

M.M.

...

Ron Howard režira novi triler


Izvor: mojtv.hr

Ron Howard režira novi triler
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...