Hollywoodski glavešine zaista vole planirati stvari unaprijed. Produkcija remakea Kickboxera još praktički nije ni počela, a produkcijske kuće Headmon Entertainment i Acme Rocket Fuel, koje su zadužene za projekt, već su najavili kako je nastavak u planu. Ne samo da je u planu već imaju i nazim - Kickboxer 2: Retaliation.

U planu i nastavak remakea "Kickboxera"

Tvrtka Acme Rocket Fuel (čije ime podsjeća na neuspjeh kojota iz Ptice trkačice) žarko želi da im Kickboxer filmovi uspiju s obzirom da su to prva dva projekta na kojima rade, iako većina financiranja dolazi od njihovih partnera u Headmonu tako da su se odmah odlučili na veliki zalogaj sa dva filma.

Originalni film iz 1989. postao je kultni klasik te jedan od prepoznatljivijih Jean-Claude Van Damme filmova. I iako je blesav, sladunjav i pun stereotipa, ipak ga je uvijek super gledati. U filmu Van Damme glumi Kurta Sloana koji želi osvetiti smrt svog brata Erica.

U planu i nastavak remakea "Kickboxera"

Iako je prva pomisao kako remake takvog klasika promašen projekt, ipak postoji nada da bi Kickboxer: Vengeance čak i mogao biti dobar. Ulogu Kurta Sloana u njemu će glumiti Alain Moussi, koji je prije radio kao kaskader na filmovima X-Men: Dani buduće prošlosti i Misija: Bijela kuća.

No ono bitnije jest to da će Van Damme također glumiti u remaku i to ulogu Sloanovog metora Duranda. Uz njih, u glumačkoj se postavi nalaze i Dave Bautista, Gina Carano i prvak UFC-a George St. Pierre. Kickboxer: Vengeance u kina stiže tijekom sljedeće godine, za sada nije poznat točan datum izlaska.

M.M.K.

...

U planu i nastavak remakea


Izvor: mojtv.hr

U planu i nastavak remakea
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...