Lionsgate se pobrinuo da nam ove zime ne nedostaje zimskog ugođaja. Tako nas odmah nakon božićnih blagdana u kinima očekuje crtić Norm od sjevera (Norm of the North) koji nas vodi u najsnježniji dio svijeta.

Crtić iz radionice veterana Trevora Walla, redatelja animirane serije Sabrina: Secrets of a Teenage Witch predstavit će nam polarnog medvjeda po imenu Norm, koji zajedno s ostalim životinjama s hladnog Arktika putuje u New York.

Stiže "Norm od sjevera": Jeste li spremni za XL avanturu?

Brbljavi medvjed Norm uživa na snijegu u pustoši hladnog sjevera, a jedina mu je želja da nikada ne dođu turisti. Nakon što sazna da jedan graditelj ima u planu graditi apartmane u njegovu dvorištu, kreće u pohod na Veliku Jabuku kako bi ga u tome spriječio. Radnja filma pomalo podsjeća na Madagaskar, jer i u ovome crtiću životinje s drugoga kraja svijeta koračaju ulicama New Yorka.

Glasove će Normu i njegovoj družini posuditi odlična glumačka ekipa koju čine Rob Schneider, Heather Graham, Ken Jeong, Gabriel Iglesias, Loretta Devine, Michael McElhatton, Colm Meaney i Bill Nighy, a scenarij su napravili Jack Donaldson i Derek Elliott

 

Norm od sjevera u kina stiže 15. siječnja, a već sada pogledajte najnoviji trailer za ovaj veseli crtić.  

S.V.

...

Stiže


Izvor: mojtv.hr

Stiže
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...