Foto: PR Photos

Biografija First Man o Neilu Amstrongu, američkom astronautu i prvom čovjeku koji je kročio na Mjesec, uskoro će ugledati svijetlo dana, a scenarij za kuću Universal piše Josh Singer poznat po filmovima Spotlight i Tajne petog staleža. No unatoč tome što scenarij još nije dovršen, filmska ekipa se pomalo popunjava. Tako je za redatelja izabran Damien Chazelle, a Deadline je ekskluzivno objavio i glavnu zvijezdu filma. Naime Amstronga bi trebao utjeloviti glumac Ryan Gosling.

Suradnja između Chazellea i Goslinga i nije posebno iznenadila jer njih dvojca i trenutno rade na zajedničkom projektu, mjuziklu La La Land u kojem Gosling glumi jazz pijanista, a Emma Stone slavoljubljivu glumicu u koju se zaljubljuje.

 

Ryan Gosling postat će prvi čovjek na Mjesecu

 

Film First Man bit će baziran na biografskom romanu First Man: A Life Of Neil A. Armstrong i dokumentima iz povijesne misije Apolla 11 iz 1969. godine koja će uskoro obilježiti svoju 50. obljetnicu.

 

Film će producirati Temple Hill partneri Wyck Godfrey i Marty Bowen, a produkcija bi trebala započeti na proljeće, nakon što Chazelle završi još jedan planirani projekt u kojem bi trebao surađivati s Clintom Eastwoodom.

 

U iščekivanju ovog astronautskog spektakla, Gosling nam za dva tjedna stiže u filmu The Big Short, koji će svjetsku premijeru imati 11. prosinca. 

 

 S.V.

...

Ryan Gosling postat će prvi čovjek na Mjesecu


Izvor: mojtv.hr

Ryan Gosling postat će prvi čovjek na Mjesecu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...