Objavljen je novi trailer za film strave The Forest u kojem Natalie Dormer unatoč jasnom upozorenju skreće s utabanog puta. 

Što se skriva u Šumi samoubojstava?

Redatelj Jason Zada u svome prvom dugometražnom uratku, "The Forest", donosi na velika platna slavnu šumu u podnožju planine Fuji, poznatu pod nazivom Šuma samoubojstava. Popularno mjesto za samoubojice, šuma Aokigahara u Japanu, postaje moderna noćna mora u novom hororu. 

Glavnu ulogu filma nosi Natalie Dormer (Igra prijestolja, Igre gladi), a uz nju u filmu glumi i međunarodna glumačka postava koja uključuje i Taylora Kinneyja, Eoina Mackena te Yukiyoshija Ozawu

Mlada Amerikanka Sara (Natalie Dormer) krene u potragu za svojom nestalom sestrom blizankom koja je odvede na poznato mjesto samoubojstava u Japanu. Nepregledna šuma u kojoj se pojedinac lako zagubi krije i druge opasnosti. Unatoč svim upozorenjima kako ne bi smjela ostati po noći u šumi, Sara je uporna u potrazi za sestrom. Kada dođe noć, daleko od ustaljene staze, probude se mračne spodobe koje su zaposjele šumu. 

Horor The Forest u američka kina stiže 8. siječnja.

M.M.

...

Što se skriva u Šumi samoubojstava?


Izvor: mojtv.hr

Što se skriva u Šumi samoubojstava?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...