Zgodni i talentovani Chris Hemsworth i oskarovka Charlize Theron vraćaju se svojim ulogama u filmu „Lovac i ledena kraljica“, epskoj akcionoj avanturi u kojoj im se pridružuju Emily Blunt i Jessica Chastain, kao i reditelj Cedric Nicolas-Troyan.

Producent Joe Roth („Gospodarica zla“, „Alisa u zemlji čuda“) još jednom predvodi tim u zadivljujućoj novoj priči iz legendarne sage. Fantastični svet „Snežane i lovca“ proširuje se da bi otkrio kako su sudbine lovca Erika i kraljice Ravene duboko i opasno isprepletene.

Mnogo pre nego što se mislilo da je kraljica Ravena (Theron) ubijena od strane Snežane, ona je krišom gledala kako njena sestra Freja (Blunt) doživljava užasnu izdaju i beži iz njihovog kraljevstva. Uz Frejinu moć da zaledi bilo kog neprijatelja, mlada ledena kraljica je provela decenije u izolovanoj zimskoj palati gde je obučavala legije smrtonosnih lovaca, uključujući Erika (Hemsworth) i ratnicu Saru (Chastain), samo da bi saznala da su njeni miljenici prekršili njen jedini zahtev: Zauvek zaključajte vaša srca za ljubav.

Kad Freja sazna za sestrinu smrt, ona će pozvati ostale vojnike da donesu magično ogledalo kući jedinoj čarobnici koja može da upotrebi njegove moći. Pošto otkrije da Ravena može da se vrati u život, ove zle sestre će zapretiti začaranoj zemlji dvostruko mračnijom silom koja je ikad viđena. Njihova brojna vojska izgledaće nepobedivo... ukoliko prognani lovci, koji su prekršili kardinalno pravilo njihove kraljice, ne odluče da im se suprostave.

"Lovac i ledena kraljica" (The huntsman: Winter's war) u bioskope stiže 21. aprila 2016. godine.

Charlize Theron i Chris Hemsworth vraćaju se ulogama u filmu 'Lovac i ledena kraljica'
Izvor: prolog.rs Charlize Theron i Chris Hemsworth vraćaju se ulogama u filmu 'Lovac i ledena kraljica'
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...