Priprema se novi film o Riddicku

 Dobro je poznato kako su Riddickove kronike, popularna SF filmska franšiza, projekt koji mnogo znači glumcu Vinu Dieselu. Njegova predanost liku Riddicka dobro je dokumentirana, a o svojoj ljubavi prema čitavom svemiru u kojem se franšiza odvija Diesel je pričao u mnogo navrata.

To se odrazilo i na publiku koja se pretvorila u kultno sljedbeništvo. Unatoč nelošim, ali osrednjim rezultatima na kino blagajnama, mnogi obožavatelji vjerno su pratili dosadašnje filmove o Riddicku, što bi trebalo značiti kako će objava Vina Diesela razveseliti mnoge. Glumac je na Instagramu objavio nove planove za Riddickovu franšizu. 

Osim što je najavio početak novog poglavlja s novim nastavkom pod naslovom Furia, Diesel pokreće i televizijski spin off Riddickovih kronika. U svojoj kratkoj izjavi je rekao: 

"Sinoć je naša tvrtka imala zabavu povodom lansiranja odjela za televiziju. MERC CITY će biti show koji prati plaćenike i lovce na glave u Riddickovom sveminu. Sljedeći mjesec DT počinje s pisanjem sljedećeg poglavlja Riddickovih kronika... FURIA."

Prema izjavi Diesela za Furiju će ponovno David Twohypripremiti scenarij, kao i u svim dosadašnjim nastavcima. David Twohy je također i režirao sve filmove franšize pa je vjerojatno da će tako i nastaviti. Koliko će Twohy sudjelovati u televizijskom projektu još nije poznato. 

Furia će biti četvrti film franšize koja je otpočela 2000. godine s filmom Planet tame, a nastavila se 2004. Riddickovim kronikama, te nastavkom Riddick iz 2013. godine.

...
Izvor: mojtv.hr Priprema se novi film o Riddicku
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...