Prva ženska superjunakinja, Wonder Woman DC Comicsa, konačno je započela snimanje svoga filma. Gal Gadot u ulozi Dieane Prince, bolje poznate kao Wonder Woman, stiže na velika platna kao dio velike bitke u filmu Batman protiv Supermana.

Kostim koji će nositi Wonder Woman ranije je već otkriven tijekom promocije filma Batman protiv Supermana, a sada je objavljena i prva fotografija iz filmaWonder Woman. Na samostalni film čije je snimanje počelo na lokacijama u Italiji, Velikoj Britaniji i Francuskoj, čekat ćemo do 2017. godine. 

Prvu službenu fotku filma objavila je sama Gal Gadot na Twitteru, a kako će nakon 75 godina čekanja ekranizacije u filmu izgledati Wonder Woman pogledajte niže. 

Prva fotka iz filma "Wonder Woman"

Konačno je objavljena i puna lista glavnih glumaca filma, a iako je bilo govorancije kako će i Nicole Kidman preuzeti jednu od vodećih uloga njezino ime nije se pojavilo u službenom popisu. Ipak, službeno nije zanijekano njezino sudjelovanje. Neovisno o tome lista glumaca koji će se pojaviti u filmu Wonder Woman ostaje impresivna. 

Uz dosada najavljenu postavu koja uključuje Gal Gadot (Wonder Woman) i Chrisa Pinea u ulozi Stevea Trevora, u filmu glumi i Robin Wright, zatim Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya i Lucy Davis

O radnji filma se još uvijek mnogo nagađa, a po posljednjim pretpostavkama Wonder Women odvijat će se prije događaja iz filma Batman v Superman: Dawn Of Justice i bit će smještena u tri vremenska perioda: u 1940-e godine na Themysciri, u vrijeme 1. svjetskog rata i u današnje vrijeme.

Wonder Woman se očekuje u kinima 23. lipnja 2017. godine.  

M.M.

...
Izvor: mojtv.hr Prva fotka iz filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...